Kantoorartikelen zijn onmisbaar op ieder kantoor. Er zijn heel veel verschillende artikelen die je kunt toepassen binnen een kantoor, maar de een is net wat populairder dan de ander. Wat zijn op dit moment de 5 meest verkochte kantoorartikelen? We zetten ze voor je op een rij.

1: Markeerstiften

De zwarte markeerstift behoort tot de meest verkocht kantoorartikelen in 2020. En dat is niet voor niets, want er zijn zoveel situaties waarbij je een dergelijke pen perfect kunt gebruiken. Denk hierbij aan het markeren van belangrijke stukken tekst in een document of het schrijven op een flipover board voor tijdens vergaderingen. Voor het gebruik van een whiteboard is het gebruik van een permanent maker niet aan te raden.

2: Archiefmappen en dozen

Belangrijke documenten worden nog altijd in archiefmappen en dozen opgeslagen. Deze staan op kantoor in een van de kasten of in het magazijn van een bedrijf. Het is dan ook niet voor niets dat een map of archiefdoos nog altijd zeer veel verkocht wordt. Daarnaast zijn de mappen ook goedkoop in aanschaf en kun je er vaak lange tijd van profiteren. Ook brievenbakjes op het kantoor worden veel verkocht.

3: Nietmachine en nietjes

Onmisbaar op vrijwel ieder kantoor: nietmachine en navulling voor nietjes. De nietmachine is in veel gevallen ideaal, onder andere om losse papieren aan elkaar te bevestigen. En bij een goede nietmachine horen ook goede nietjes.

4: Labels

Ook labels worden veel aangeschaft. Deze labels zijn gemaakt voor een aantal zaken. Je kunt ze los gebruiken om bijvoorbeeld met een markeerstift toe te wijzen aan een map of belangrijk document. Ook zijn er labels die je gebruikt bij een printer voor verzendlabels.

5: Papier

Een van de meest verkochte kantoorartikelen is nog altijd papier. Dit wordt op kantoor voornamelijk gebruikt voor de printer: hiermee kun je belangrijke documenten printen. Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar. Met een pak van 500 vellen kun je voorlopig wel even vooruit. Toch gaan steeds meer bedrijven alles digitaal doen: het is dan ook de verwachting dat papier minder verkocht zal gaan worden.

Door Redactie