Aankoopmakelaar Dronten

Startende ondernemers en zzp’ers werken vaak vanuit hun eigen huis. Als ze net starten hebben ze vaak nog niet voldoende kapitaal om een bedrijfspand te kopen of huren. Daarnaast is het voor zelfstandigen zonder personeel soms helemaal niet nodig om een bedrijfspand te huren of kopen als zij toch in hun eentje een onderneming runnen. Denk aan boekhouders, webdevelopers, financial controllers, tekstschrijvers of adviseurs. Zij kunnen hun werkzaamheden prima vanuit hun eigen huis verrichten. Daarmee besparen ze op hoge huurlasten of een hypotheek voor een bedrijfspand.

Verbouwen

Ben je ondernemer en wil je een kantoor aan huis? Dan kun je de garage ombouwen tot een kantoor of je gaat aan de slag op zolder. Vaak heb je niet meer nodig dan een bureau, bureaustoel, kantoorkast en eventueel een vergadertafel voor klantafspraken. Maar natuurlijk heeft niet iedereen de luxe van een extra kamer in of om het huis waar hij een kantoor van kan maken. Iedere dag aan de keukentafel werken is voor een ondernemer niet prettig. Privé en zakelijk gaan daarmee te veel door elkaar lopen. Probeer dat te voorkomen.

Verhuizen

Heb je geen mogelijkheden om je huidige woning te verbouwen om er een kantoor te kunnen realiseren? Dan zou je ook op zoek kunnen gaan naar een nieuwe woning waarin je wel de extra mogelijkheden hebt voor een thuiskantoor. Een woning met meer kamers, een bijgebouw of garage waarin je een kantoor kunt realiseren.

Je droomwoning met thuiskantoor vinden

Het vinden van een nieuwe droomwoning is natuurlijk een lastige opgave in deze huidige overspannen woningmarkt, maar met hulp van aankoopmakelaar Dronten sta je altijd sterker. De makelaar is werkzaam in de regio Dronten, Biddinghuizen of Swifterbant. Zoek je een in een van deze plaatsen een nieuwe woning? Schakel dan de hulp in van deze makelaar om een jouw droomwoning te vinden waarin je ook extra ruimte hebt voor een kantoor aan huis. Zij kennen de markt op hun duimpje en hebben ook zicht op woningen die binnenkort in de verkoop gaan. Ze begeleiden je van A tot Z bij de zoektocht en aankoop.

Door Redactie