Zakelijk geschenk? Lees deze cadeautjes

admin

2 juli 2021

Op zoek naar een leuk zakelijk geschenk? Wanneer je een presentje wilt geven aan een zakenrelatie, wil je hier natuurlijk tijd en moeite insteken. En vooral wanneer je van plan bent er een vruchtbare samenwerking van te maken.  In dit geval is het zeker een aanrader om voor een mooi en leuk zakelijk geschenk te kiezen. Maar wat zijn nu leuke, passende en originele zakelijke geschenken? Hier vind je een aantal voorbeelden van je mogelijkheden.

1: Bruikbare geschenken

Een bruikbaar cadeau is altijd een aanrader wanneer je op zoek bent naar een zakelijk geschenk. Wat dacht je van een USB stick met het logo van beide bedrijven, een bedrukte powerbank, een autolader of een muismat? Dit zijn stuk voor stuk zaken waar je een zakenrelatie zeker blij mee kunt maken.

2: Eet- of drinkbare cadeaus

Natuurlijk zijn eet- of drinkbare cadeaus ook altijd een aanrader. Wat dacht je van een goede fles wijn met een mooi logo als etiket? Of een lekker borrelpakket, een fles champagne met een gegraveerd champagneglas of een leuk pakket met van alles en nog wat om lekker te eten of te drinken. Een relatiegeschenk is een blijk van waardering over de samenwerking en dat is altijd te uiten met lekker eten of drinken.

3: Seizoensgebonden relatiegeschenken

Een relatiegeschenk tijdens de kerstdagen is anders dan een relatiegeschenk die je mid-zomer gaat opsturen of overhandigen. Het is dan ook leuk om rekening te houden met het seizoen en op basis hiervan een leuk of handig relatiegeschenk te geven. Zolang je aandacht schenkt aan het geven van een leuk cadeau komt het altijd goed over. Houd altijd de zakenrelatie in gedachten bij het zoeken naar een geschenk. Drinkt je zakelijke relatie geen alcohol, dan is het niet erg attent om met een fles wijn aan te komen. Weet je dat je zakenrelatie erg sportief is? Dan kun je hier zeker iets mee doen en komt het juist heel erg attent over. Je hebt duidelijk met interesse geluisterd naar al zijn of haar verhalen!